آسیتمقایسه فراسنجههای فیزیولوژیکی جوجههای گوشتی سالم و مبتلا به آسیت تحت بالینی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 355-360]
آنالیزQTLتجزیه جایگاههای صفت کمی (QTL) مؤثر بر صفات رشد بر روی کروموزوم 18 در گوسفند نژاد لری- بختیاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 11-19]
آنزیمارزیابی استفاده از سه مولتیآنزیم تجاری بر اساس معادل ارزش تغذیهای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجههای گوارشی جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای برپایه گندم و جو [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 143-151]
آنزیماثر محاسبه مواد مغذی معادل مولتیآنزیم تجاری ناتوزیم- P در جیره غذایی بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 265-273]
آنزیمهای چندگانهبررسی اثر سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 29-38]
ا
اجزای لاشهتأثیر انتخاب واگرا برای وزن 4 هفتگی بر فراسنجههای منحنی رشد و اجزای لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 39-45]
اجزای واریانسبرآورد پارامترهای ژنتیکی رکوردهای روزآزمون تولید شیر در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 171-178]
ارزش اقتصادی تنزیلیافتهبرآورد بیانهای ژنتیکی تنزیلیافته صفات گاوهای شیری در گلههای هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 189-197]
ارزش غذاییارزشیابی تغذیه ای علوفه ماشک، خلر و گاودانه به روش های شیمیایی و آزمون گاز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 85-93]
استان اردبیلارزشیابی تغذیه ای علوفه ماشک، خلر و گاودانه به روش های شیمیایی و آزمون گاز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 85-93]
اسید بوتیریکاثرات تزریق اسیدهای آمینه، کربوهیدرات و اسید بوتیریک در تخممرغهای جوجهکشی بر ریختشناسی روده و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 153-160]
اسید چربمقایسه ترکیب اسیدهای چرب لیپیدهای اسپرم در برخی نشخوارکنندگان اهلی کشور [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 361-367]
اسیدهای آمینهاثرات تزریق اسیدهای آمینه، کربوهیدرات و اسید بوتیریک در تخممرغهای جوجهکشی بر ریختشناسی روده و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 153-160]
اقتصادبرآورد ارزش اقتصادی و زیانهای مالی ناشی از سختزایی برای گاوهای شیری هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 345-353]
انتخابمطالعه مولکولی، تکاملی و طبقهبندی ژنهای خانواده پروتئینهای 70 کیلودالتونی شوک گرمایی (Hsp70) در گاو [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 179-187]
انتخاب واگراتأثیر انتخاب واگرا برای وزن 4 هفتگی بر فراسنجههای منحنی رشد و اجزای لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 39-45]
انرژیبرآورد انرژی قابل متابولیسم معادل مولتیآنزیم ناتوزیم P در جیرههای با کمبود انرژی قابل متابولیسم [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 321-327]
انرژی قابل متابولیسماثر سطوح مختلف جو و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین جیره و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 275-283]
ب
باروریاثر سختزایی بر تولیدشیر، باروری و برآورد ضرایب اقتصادی جزء مستقیم و مادری سختزایی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 57-64]
بازدهی مواد مغذیاثر منبع نشاسته جیره بر تولید و ترکیب شیر، گوارشپذیری مواد مغذی و فراسنجههای پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-142]
بخشهای پروتئینیتفکیک بخشهای پروتئینی برخی مواد خوراکی معمول در ایران به روش سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کورنل [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 115-123]
بره شیرخواراثر جیره تکمیلی بر الگوی توسعه و تکامل فولیکولهای تولیدکننده الیاف در بره های شیرخوار [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 65-73]
بزمقایسه ترکیب اسیدهای چرب لیپیدهای اسپرم در برخی نشخوارکنندگان اهلی کشور [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 361-367]
بز سرخ جبالبارزمطالعه تنوع ژنتیکی بز سرخ جبالبارز با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 125-131]
بزغالهاثر دو سیستم پروار بر خصوصیات پرواری و ویژگیهای لاشه سنین مختلف بزغالههای بومی فارس [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 107-114]
بلدرچین ژاپنیتأثیر انتخاب واگرا برای وزن 4 هفتگی بر فراسنجههای منحنی رشد و اجزای لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 39-45]
پ
پتانسیل زنبورپذیری.اثر گیاهان شهدزا و گردهزا در برنامهریزی کاربری مرتع از جنبه زنبورداری درحوزه طالقان میانی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 75-84]
پرواربندیتعیین وزن بهینه کشتار بر اساس ویژگیهای لاشه در برههای نر نژادهای قزل و مهربان [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 239-245]
پروبیوتیکبررسی و مقایسه عوامل تغذیهای مؤثر بر کاهش کلسترول تخممرغ در مرغهای تخمگذار تجاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 21-27]
پروبیوتیکتأثیر سطوح مختلف پروتئین و پروبیوتیک بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 95-106]
پروتئینتأثیر سطوح مختلف پروتئین و پروبیوتیک بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 95-106]
پروتئین خام جیرهبررسی افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبهای به جیرههای حاوی سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و فراسنجههای تخمیری گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 221-230]
پروتئین غیرقابل تجزیهاثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروتئین غیرقابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی گاوهای تازهزای هلشتاین [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 297-309]
پشماثر جیره تکمیلی بر الگوی توسعه و تکامل فولیکولهای تولیدکننده الیاف در بره های شیرخوار [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 65-73]
پودر آویشنتأثیر استفاده از تفاله زیتون با و بدون پودر سیر و آویشن در جیره غذایی بر فراسنجههای لاشه و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 311-320]
پودر سیربررسی و مقایسه عوامل تغذیهای مؤثر بر کاهش کلسترول تخممرغ در مرغهای تخمگذار تجاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 21-27]
پودر سیرتأثیر استفاده از تفاله زیتون با و بدون پودر سیر و آویشن در جیره غذایی بر فراسنجههای لاشه و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 311-320]
پوسته پستهتخمین گوارشپذیری آزمایشگاهی ماده آلی پوسته پسته با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند تالشی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 231-237]
ت
تاننتخمین گوارشپذیری آزمایشگاهی ماده آلی پوسته پسته با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند تالشی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 231-237]
تجزیهپذیریاثر سرعت تجزیهپذیری منابع نشاسته بر توان تولیدی و فراسنجههای خونی گاوهای هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 207-219]
تجزیهپذیری و تولید گاز.برآورد ترکیبات شیمیایی، تجزیهپذیری و تولید گاز شبدر ایرانی در مراحل مختلف برداشت [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 255-264]
تزریق در تخممرغاثرات تزریق اسیدهای آمینه، کربوهیدرات و اسید بوتیریک در تخممرغهای جوجهکشی بر ریختشناسی روده و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 153-160]
تصمیمگیری بر مبنای پاسخهای چندگانهتعیین سطح مناسب متیونین در مرغهای مادر گوشتی با استفاده از روش اقتصادی حداکثرسازی سود و تصمیمگیری بر مبنای پاسخهای چندگانه [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 329-336]
تعداد دفعات خوراکدهیاثر افزایش تعداد دفعات خوراکدهی بر عملکرد مرغهای مادر گوشتی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 161-170]
تفاله زیتونتأثیر استفاده از تفاله زیتون با و بدون پودر سیر و آویشن در جیره غذایی بر فراسنجههای لاشه و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 311-320]
تنش گرماییتأثیر سطوح مختلف پروتئین و پروبیوتیک بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 95-106]
توالیمطالعه مولکولی، تکاملی و طبقهبندی ژنهای خانواده پروتئینهای 70 کیلودالتونی شوک گرمایی (Hsp70) در گاو [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 179-187]
توان تولیدیاثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروتئین غیرقابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی گاوهای تازهزای هلشتاین [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 297-309]
تولید تخممرغ.اثر افزایش تعداد دفعات خوراکدهی بر عملکرد مرغهای مادر گوشتی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 161-170]
تولید شیراثر سختزایی بر تولیدشیر، باروری و برآورد ضرایب اقتصادی جزء مستقیم و مادری سختزایی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 57-64]
تولید شیراثر منبع نشاسته جیره بر تولید و ترکیب شیر، گوارشپذیری مواد مغذی و فراسنجههای پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-142]
تولید شیراثر سطوح مختلف ذرت سیلو شده و یونجه بر تولید شیر و فراسنجههای خونی گاوهای هلشتاین [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 247-253]
تولید شیرمطالعه عملکرد برخی صفات تولیدی، تولیدمثلی و اقتصادی گاوداریهای سنتی کوچک در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 285-296]
تولیدمثلمطالعه عملکرد برخی صفات تولیدی، تولیدمثلی و اقتصادی گاوداریهای سنتی کوچک در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 285-296]
تولید و ترکیب شیربررسی افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبهای به جیرههای حاوی سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و فراسنجههای تخمیری گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 221-230]
ج
جریان ژنیبرآورد بیانهای ژنتیکی تنزیلیافته صفات گاوهای شیری در گلههای هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 189-197]
جوارزیابی استفاده از سه مولتیآنزیم تجاری بر اساس معادل ارزش تغذیهای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجههای گوارشی جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای برپایه گندم و جو [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 143-151]
جوجه گوشتیبررسی اثر سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 29-38]
جوجه گوشتیارزیابی استفاده از سه مولتیآنزیم تجاری بر اساس معادل ارزش تغذیهای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجههای گوارشی جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای برپایه گندم و جو [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 143-151]
جوجه گوشتیاثر محاسبه مواد مغذی معادل مولتیآنزیم تجاری ناتوزیم- P در جیره غذایی بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 265-273]
جوجه گوشتیاثر سطوح مختلف جو و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین جیره و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 275-283]
جوجه گوشتیتأثیر استفاده از تفاله زیتون با و بدون پودر سیر و آویشن در جیره غذایی بر فراسنجههای لاشه و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 311-320]
جوجه گوشتیبرآورد انرژی قابل متابولیسم معادل مولتیآنزیم ناتوزیم P در جیرههای با کمبود انرژی قابل متابولیسم [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 321-327]
جوجه گوشتیمقایسه فراسنجههای فیزیولوژیکی جوجههای گوشتی سالم و مبتلا به آسیت تحت بالینی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 355-360]
جوجههای گوشتی.تأثیر سطوح مختلف پروتئین و پروبیوتیک بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 95-106]
جوجههای گوشتیاثرات تزریق اسیدهای آمینه، کربوهیدرات و اسید بوتیریک در تخممرغهای جوجهکشی بر ریختشناسی روده و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 153-160]
جیره تکمیلیاثر جیره تکمیلی بر الگوی توسعه و تکامل فولیکولهای تولیدکننده الیاف در بره های شیرخوار [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 65-73]
چ
چند شکلیمطالعه تنوع ژنتیکی بز سرخ جبالبارز با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 125-131]
چندشکلی تک نوکلئوتیدیارتباط چندشکلی تک نوکلئوتیدی C>T از ژن OPN با ترکیب و تولید شیر در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 199-205]
خ
خانواده ناتنیتجزیه جایگاههای صفت کمی (QTL) مؤثر بر صفات رشد بر روی کروموزوم 18 در گوسفند نژاد لری- بختیاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 11-19]
خونمقایسه فراسنجههای فیزیولوژیکی جوجههای گوشتی سالم و مبتلا به آسیت تحت بالینی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 355-360]
د
دانه جواثر سرعت تجزیهپذیری منابع نشاسته بر توان تولیدی و فراسنجههای خونی گاوهای هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 207-219]
دانه جواثر سطوح مختلف جو و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین جیره و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 275-283]
دانه ذرت.اثر سرعت تجزیهپذیری منابع نشاسته بر توان تولیدی و فراسنجههای خونی گاوهای هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 207-219]
درصد ترکیب پوشش گیاهیاثر گیاهان شهدزا و گردهزا در برنامهریزی کاربری مرتع از جنبه زنبورداری درحوزه طالقان میانی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 75-84]
ذ
ذرت سیلو شدهاثر سطوح مختلف ذرت سیلو شده و یونجه بر تولید شیر و فراسنجههای خونی گاوهای هلشتاین [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 247-253]
ر
رشد جبرانیاثر مدیریت تغذیه بر عملکرد رشد و پروار و تحلیل هزینه فایده آن در بره های لری بختیاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 47-55]
روده کوچک.اثرات تزریق اسیدهای آمینه، کربوهیدرات و اسید بوتیریک در تخممرغهای جوجهکشی بر ریختشناسی روده و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 153-160]
روش اقتصادیتعیین سطح مناسب متیونین در مرغهای مادر گوشتی با استفاده از روش اقتصادی حداکثرسازی سود و تصمیمگیری بر مبنای پاسخهای چندگانه [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 329-336]
روند ژنتیکیاثر همخونی بر پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثل و روند ارزشهای اصلاحی گاوهای هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 1-10]
ریزماهوارهمطالعه تنوع ژنتیکی بز سرخ جبالبارز با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 125-131]
ز
زنبورداریاثر گیاهان شهدزا و گردهزا در برنامهریزی کاربری مرتع از جنبه زنبورداری درحوزه طالقان میانی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 75-84]
ژ
ژنتیکبرآورد ارزش اقتصادی و زیانهای مالی ناشی از سختزایی برای گاوهای شیری هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 345-353]
س
سازشپذیریتخمین گوارشپذیری آزمایشگاهی ماده آلی پوسته پسته با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند تالشی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 231-237]
سبوس برنجبررسی اثر سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 29-38]
سختزاییاثر سختزایی بر تولیدشیر، باروری و برآورد ضرایب اقتصادی جزء مستقیم و مادری سختزایی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 57-64]
سطح مناسب متیونینتعیین سطح مناسب متیونین در مرغهای مادر گوشتی با استفاده از روش اقتصادی حداکثرسازی سود و تصمیمگیری بر مبنای پاسخهای چندگانه [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 329-336]
سن پرواراثر دو سیستم پروار بر خصوصیات پرواری و ویژگیهای لاشه سنین مختلف بزغالههای بومی فارس [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 107-114]
سنجابیاثر جیره تکمیلی بر الگوی توسعه و تکامل فولیکولهای تولیدکننده الیاف در بره های شیرخوار [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 65-73]
سیستم پرواراثر دو سیستم پروار بر خصوصیات پرواری و ویژگیهای لاشه سنین مختلف بزغالههای بومی فارس [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 107-114]
ش
شاخص انتخاب.برآورد بیانهای ژنتیکی تنزیلیافته صفات گاوهای شیری در گلههای هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 189-197]
شبدر ایرانیبرآورد ترکیبات شیمیایی، تجزیهپذیری و تولید گاز شبدر ایرانی در مراحل مختلف برداشت [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 255-264]
ص
صفات پرواریاثر دو سیستم پروار بر خصوصیات پرواری و ویژگیهای لاشه سنین مختلف بزغالههای بومی فارس [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 107-114]
ض
ضریب اقتصادی.اثر سختزایی بر تولیدشیر، باروری و برآورد ضرایب اقتصادی جزء مستقیم و مادری سختزایی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 57-64]
ع
علوفه بقولاتارزشیابی تغذیه ای علوفه ماشک، خلر و گاودانه به روش های شیمیایی و آزمون گاز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 85-93]
عملکردتأثیر سطوح مختلف پروتئین و پروبیوتیک بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 95-106]
عملکرداثر محاسبه مواد مغذی معادل مولتیآنزیم تجاری ناتوزیم- P در جیره غذایی بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 265-273]
عملکرداثر سطوح مختلف جو و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین جیره و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 275-283]
عملکردتأثیر استفاده از تفاله زیتون با و بدون پودر سیر و آویشن در جیره غذایی بر فراسنجههای لاشه و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 311-320]
عملکرد.ارزیابی استفاده از سه مولتیآنزیم تجاری بر اساس معادل ارزش تغذیهای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجههای گوارشی جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای برپایه گندم و جو [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 143-151]
عملکرد پرواراثر مدیریت تغذیه بر عملکرد رشد و پروار و تحلیل هزینه فایده آن در بره های لری بختیاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 47-55]
عملکرد زایشبرآورد ارزش اقتصادی و زیانهای مالی ناشی از سختزایی برای گاوهای شیری هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 345-353]
ف
فراسنجه شکمبهای.بررسی افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبهای به جیرههای حاوی سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و فراسنجههای تخمیری گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 221-230]
فولیکولهای ثانویه.اثر جیره تکمیلی بر الگوی توسعه و تکامل فولیکولهای تولیدکننده الیاف در بره های شیرخوار [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 65-73]
فیلوژنیمطالعه مولکولی، تکاملی و طبقهبندی ژنهای خانواده پروتئینهای 70 کیلودالتونی شوک گرمایی (Hsp70) در گاو [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 179-187]
قابلیت هضماثر منبع نشاسته جیره بر تولید و ترکیب شیر، گوارشپذیری مواد مغذی و فراسنجههای پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-142]
قابلیت هضماثر سطوح مختلف جو و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین جیره و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 275-283]
قزلتعیین وزن بهینه کشتار بر اساس ویژگیهای لاشه در برههای نر نژادهای قزل و مهربان [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 239-245]
قلبمقایسه فراسنجههای فیزیولوژیکی جوجههای گوشتی سالم و مبتلا به آسیت تحت بالینی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 355-360]
کلسترول تخممرغبررسی و مقایسه عوامل تغذیهای مؤثر بر کاهش کلسترول تخممرغ در مرغهای تخمگذار تجاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 21-27]
گ
گاومطالعه مولکولی، تکاملی و طبقهبندی ژنهای خانواده پروتئینهای 70 کیلودالتونی شوک گرمایی (Hsp70) در گاو [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 179-187]
گاومقایسه ترکیب اسیدهای چرب لیپیدهای اسپرم در برخی نشخوارکنندگان اهلی کشور [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 361-367]
گاو تازهزااثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروتئین غیرقابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی گاوهای تازهزای هلشتاین [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 297-309]
گاوداریهای سنتی کوچکمطالعه عملکرد برخی صفات تولیدی، تولیدمثلی و اقتصادی گاوداریهای سنتی کوچک در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 285-296]
گاو شیردهبررسی افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبهای به جیرههای حاوی سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و فراسنجههای تخمیری گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 221-230]
گاوهای شیردهاثر منبع نشاسته جیره بر تولید و ترکیب شیر، گوارشپذیری مواد مغذی و فراسنجههای پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-142]
گاوهای هلشتایناثر سرعت تجزیهپذیری منابع نشاسته بر توان تولیدی و فراسنجههای خونی گاوهای هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 207-219]
گاو هلشتاینارتباط چندشکلی تک نوکلئوتیدی C>T از ژن OPN با ترکیب و تولید شیر در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 199-205]
گاو هلشتاین.برآورد پارامترهای ژنتیکی رکوردهای روزآزمون تولید شیر در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 171-178]
گندمارزیابی استفاده از سه مولتیآنزیم تجاری بر اساس معادل ارزش تغذیهای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجههای گوارشی جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای برپایه گندم و جو [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 143-151]
گوارشپذیریتخمین گوارشپذیری آزمایشگاهی ماده آلی پوسته پسته با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند تالشی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 231-237]
گوسفندمقایسه ترکیب اسیدهای چرب لیپیدهای اسپرم در برخی نشخوارکنندگان اهلی کشور [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 361-367]
گوسفند تالشیتخمین گوارشپذیری آزمایشگاهی ماده آلی پوسته پسته با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند تالشی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 231-237]
گوسفند لری بختیاری.اثر مدیریت تغذیه بر عملکرد رشد و پروار و تحلیل هزینه فایده آن در بره های لری بختیاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 47-55]
گوسفند لری-بختیاریتجزیه جایگاههای صفت کمی (QTL) مؤثر بر صفات رشد بر روی کروموزوم 18 در گوسفند نژاد لری- بختیاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 11-19]
گوشتاثر روغن ماهی کیلکا بر ترکیب اسیدهای چرب و طعم گوشت جوجههای گوشتی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 369-377]
گیاهان شهدزااثر گیاهان شهدزا و گردهزا در برنامهریزی کاربری مرتع از جنبه زنبورداری درحوزه طالقان میانی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 75-84]
گیاهان گردهزااثر گیاهان شهدزا و گردهزا در برنامهریزی کاربری مرتع از جنبه زنبورداری درحوزه طالقان میانی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 75-84]
م
ماده خشک مصرفی.اثر سطوح مختلف ذرت سیلو شده و یونجه بر تولید شیر و فراسنجههای خونی گاوهای هلشتاین [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 247-253]
ماندگاریاثر همخونی بر پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثل و روند ارزشهای اصلاحی گاوهای هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 1-10]
متیونین و لیزین محافظت شده شکمبهایبررسی افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبهای به جیرههای حاوی سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و فراسنجههای تخمیری گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 221-230]
محدودیت خوراکاثر مدیریت تغذیه بر عملکرد رشد و پروار و تحلیل هزینه فایده آن در بره های لری بختیاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 47-55]
مدل روزآزمونبرآورد پارامترهای ژنتیکی رکوردهای روزآزمون تولید شیر در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 171-178]
مرغ مادر گوشتیاثر افزایش تعداد دفعات خوراکدهی بر عملکرد مرغهای مادر گوشتی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 161-170]
مرغ مادر گوشتیتعیین سطح مناسب متیونین در مرغهای مادر گوشتی با استفاده از روش اقتصادی حداکثرسازی سود و تصمیمگیری بر مبنای پاسخهای چندگانه [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 329-336]
مسبررسی و مقایسه عوامل تغذیهای مؤثر بر کاهش کلسترول تخممرغ در مرغهای تخمگذار تجاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 21-27]
معادل ارزش تغذیهایارزیابی استفاده از سه مولتیآنزیم تجاری بر اساس معادل ارزش تغذیهای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجههای گوارشی جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای برپایه گندم و جو [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 143-151]
معادل مواد مغذی.اثر محاسبه مواد مغذی معادل مولتیآنزیم تجاری ناتوزیم- P در جیره غذایی بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 265-273]
منبع نشاستهاثر منبع نشاسته جیره بر تولید و ترکیب شیر، گوارشپذیری مواد مغذی و فراسنجههای پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-142]
منحنی رشدتأثیر انتخاب واگرا برای وزن 4 هفتگی بر فراسنجههای منحنی رشد و اجزای لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 39-45]
منیمقایسه ترکیب اسیدهای چرب لیپیدهای اسپرم در برخی نشخوارکنندگان اهلی کشور [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 361-367]
مهربان.تعیین وزن بهینه کشتار بر اساس ویژگیهای لاشه در برههای نر نژادهای قزل و مهربان [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 239-245]
مواد خوراکی ایرانتفکیک بخشهای پروتئینی برخی مواد خوراکی معمول در ایران به روش سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کورنل [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 115-123]
مواد مغذی.اثر منبع نشاسته جیره بر تولید و ترکیب شیر، گوارشپذیری مواد مغذی و فراسنجههای پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-142]
مولتیآنزیمبرآورد انرژی قابل متابولیسم معادل مولتیآنزیم ناتوزیم P در جیرههای با کمبود انرژی قابل متابولیسم [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 321-327]
مولتی آنزیم.اثر سطوح مختلف جو و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین جیره و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 275-283]
ن
ناپدیدیبرآورد ترکیبات شیمیایی، تجزیهپذیری و تولید گاز شبدر ایرانی در مراحل مختلف برداشت [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 255-264]
نشاستهاثر سرعت تجزیهپذیری منابع نشاسته بر توان تولیدی و فراسنجههای خونی گاوهای هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 207-219]
نشانگرهای ریزماهوارهتجزیه جایگاههای صفت کمی (QTL) مؤثر بر صفات رشد بر روی کروموزوم 18 در گوسفند نژاد لری- بختیاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 11-19]