8954856055505db
کلیدواژه‌ها = جوجه گوشتی
تعداد مقالات: 34
3. تعیین سطح بهینه جرم ذرت در جیره جوجه‌های گوشتی بر مبنای روش مدیریت تصمیم گیری چندشاخصی و حداکثرسازی سود اقتصادی

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 149-157

10.22059/ijas.2019.280911.653701

امیرحسین علیزاده قمصری؛ سید عیداله حسینی؛ فرید شریعتمداری؛ مجید توکلی؛ هوشنگ لطف الهیان


6. تاثیر کنگرفرنگی بر فعالیت کبد و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلریدکربن

دوره 44، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 263-273

10.22059/ijas.2013.36154

سجاد گوهری؛ فیروز صمدی؛ فرزانه گنجی؛ سعید حسنی؛ یوسف جعفری آهنگری


7. تعیین زیست فراهمی متیونین گیاهی بر اساس عملکرد رشد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 44، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 293-304

10.22059/ijas.2013.36157

شیلا هادی نیا؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج


8. بررسی اثرات تغذیه ال-آرژنین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی

دوره 44، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 157-166

10.22059/ijas.2013.35565

مرضیه ابراهیمی؛ احمد زارع شحنه؛ محمود شیوازاد؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ مجید تبیانیان؛ مسعود ادیب مرادی؛ کرامت نوریجلیانی


10. اثر 1- آلفا هیدروکسی کوله¬کلسیفرول بر روی عملکرد جوجه¬های گوشتی

دوره 44، شماره 1، بهار 1392، صفحه 23-33

10.22059/ijas.2013.32128

ایمان چاکسری؛ مجتبی زاغری؛ سعید خلجی


12. مقایسه سطوح مختلف متیونین گیاهی و سنتتیک بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 43، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 481-489

10.22059/ijas.2013.30268

شیلا هادی نیا؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ مجید اله یاری شهراسب


13. تاثیر پروبیوتیک و اسید فرمیک بر سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 43، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 449-456

10.22059/ijas.2013.30265

نیلوفر میربابایی لنگرودی؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستایی علیمهر


14. اثرات سطوح مختلف دانه کلزا با و بدون افزودن آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و پارامترهای خونی جوجه های گوشتی

دوره 43، شماره 3، پاییز 1391، صفحه 337-345

10.22059/ijas.2012.29341

محمدحسین شهیر؛ وریا عندلیبی؛ محمود شیوازاد؛ افشین حیدری نیا؛ امید افسریان


18. اثر روغن ماهی کیلکا بر ترکیب اسیدهای چرب و طعم گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 42، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 369-377

حامد صالحی؛ سعید زین الدینی؛ آرمین توحیدی؛ محمود شیوازاد


19. مقایسه فراسنجه‌های فیزیولوژیکی جوجه‌های گوشتی سالم و مبتلا به آسیت تحت بالینی

دوره 42، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 355-360

فریبرز خواجعلی؛ فریدون خواجعلی


20. برآورد انرژی قابل متابولیسم معادل مولتی‌آنزیم ناتوزیم P در جیره‌های با کمبود انرژی قابل متابولیسم

دوره 42، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 321-327

احمد ملک زادگان؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد


22. اثر سطوح مختلف جو و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین جیره و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 42، شماره 3، زمستان 1390، صفحه 275-283

علی اصغر ساکی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ شهاب قاضی؛ محمد مهدی معینی؛ فاطمه صاحبی اعلاء


24. بررسی اثر سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 42، شماره 1، تابستان 1390، صفحه 29-38

مازیار مقدم تبریزی؛ محمد سالار معینی


25. اثر نانو ذرات نقره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 41، شماره 2، تابستان 1389

حامد زرگران اصفهانی؛ سید داود شریفی؛ عباس برین؛ احمد افضل زاده