8954856055505db
نویسنده = مهدی دهقان بنادکی
تعداد مقالات: 30
1. تأثیر رفتار کارگران بر عملکرد شیردهی گاوهای هلشتاین

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 143-148

امیرحسین سررشته داری؛ سعید زین الدینی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ طوبی ندری


2. ارزیابی اثر تغذیه شکل کلاته عناصر معدنی کم‌مصرف بر تولید و ترکیبات شیر و فراسنجه‌های خونی گاوهای هلشتاین طی اوایل دوره شیردهی

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 121-129

پوریا شاه بدینی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی؛ محمد حسن نظران


3. تأثیر منابع مختلف چربی بر عملکرد و شاخص‌های فعالیت کبدی گاوهای شیری هلشتاین در دورۀ انتقال

دوره 49، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 193-201

هادی مرادی؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی دهقان بنادکی


4. بررسی بروز آبسۀ کبدی در گاوهای شیرده و خشک هلشتاین و تأثیر آن بر برخی فراسنجه‌های خونی و بافت‌شناسی یاخته‌های کبد

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 473-481

شهرزاد جزقاسمی؛ حمید امانلو؛ مهدی دهقان بنادکی؛ T.G. Nagaraja


5. بررسی کارایی تغذیه‌ای نمک‌های کلسیمی پوشش‌دار روغن ماهی در شرایط برون و درون‌تنی

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 505-521

حامد خلیلوندی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ رسول پیرمحمدی؛ بهزاد اسدنژاد


7. بررسی تأثیر تزریق تایلوزین در دورۀ خشکی بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیری، پس از زایش

دوره 48، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 379-389

شهرزاد جزقاسمی؛ حمید امانلو؛ مهدی دهقان بنادکی؛ T.G. Nagaraja


9. بررسی ارتباط بین شرایط بدنی و شیر روزانه با بروز ورم پستان در گاوهای شیری

دوره 48، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 305-312

مرتضی منصوریار؛ حمید رضا میرزایی الموتی؛ مهدی دهقان بنادکی


10. تأثیر تغذیة منابع مختلف چربی بر عملکرد رشد، شاخص‌های خونی و شکمبه‌ای گوساله‌های پرواری نر هلشتاین

دوره 48، شماره 1، بهار 1396، صفحه 29-37

شاهپور خیرآبادی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو


11. ارزیابی تأثیر استفاده از تانن نیمه خالص بر بخش‌های مختلف پروتئین کنجاله‌های سویا و کلزا در سامانة CNCPS

دوره 47، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 261-270

نرگس وحدانی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی؛ فرحناز خلیقی سیگارودی


12. تأثیر افزودن منابع مختلف اسیدهای چرب بر فراسنجه‌های تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط برون‌تنی

دوره 47، شماره 1، بهار 1395، صفحه 1-17

حامد خلیل وندی بهروزیار؛ مهدی دهقان بنادکی؛ محمد غفارزاده؛ کامران رضایزدی


14. اثر مکمل کروم‌متیونین و منبع انرژی جیره بر تولید و قابلیت هضم مواد مغذی گاوهای هلشتاین در دورۀ قبل و بعد از زایش

دوره 45، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 107-115

مهدی افتخاری؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو


15. مطالعۀ اثر بره‌موم و موننسین در شیر برعملکرد رشد، خوراک مصرفی، و قابلیت هضم مواد مغذی در گوساله‏های شیرخوار هلشتاین

دوره 45، شماره 1، بهار 1393، صفحه 43-50

پیمان پراویان؛ غلامعلی نهضتی؛ کامران رضایزدی؛ مهدی دهقان بنادکی


16. اثر سطوح مختلف پروتئین قابل متابولیسم روی عملکرد و متابولیت های خونی گاوهای هلشتاین

دوره 44، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 235-245

ایوب لکی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی


17. مقایسه اثرات چهار و شش بار دوشش در اوایل دوره شیردهی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاوهای هلشتاین

دوره 44، شماره 1، بهار 1392، صفحه 45-52

رضا نظرزاده؛ مهدی دهقان بنادکی؛ حمید امانلو؛ حمیدرضا میرزایی الموتی


18. مقایسه¬ی جاذب¬های معدنی زئولیت و بنتونیت با جاذب آلی مایکوزورب و جاذب آلی- معدنی بیوتکس از لحاظ توانایی جذب آفلاتوکسین B1

دوره 44، شماره 1، بهار 1392، صفحه 105-112

مجید سواری؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی؛ محمد جوان¬نیکخواه


19. تاثیر افزودنی های باکتریایی بر ارزش غذایی و تجزیه پذیری شکمبه ای یونجه سیلو شده

دوره 43، شماره 3، پاییز 1391، صفحه 327-335

مهدی دهقان بنادکی؛ فاطمه کاظمی؛ ابوالفضل زالی؛ کامران رضایزدی


20. اثر فراوری دانه گندم با منابع مختلف چربی جیره بر عملکرد و پروفیل اسیدهای چرب راسته گوساله های نر هلشتاین

دوره 43، شماره 2، تابستان 1391، صفحه 219-228

کمال ارجاعی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ مهدی دهقان بنادکی


21. مقایسه اثر فرآوری علوفه خلر، برانرژی قابل متابولیسم برآورد شده با استفاده از روشهای برون تنی

دوره 43، شماره 2، تابستان 1391، صفحه 249-260

نرگس وحدانی؛ حسین مروج؛ کامران رضا یزدی؛ مهدی دهقان بنادکی


23. اثر سطوح مختلف ذرت سیلو شده و یونجه بر تولید شیر و فراسنجه‌های خونی گاوهای هلشتاین

دوره 42، شماره 3، زمستان 1390، صفحه 247-253

امیر اکبری افجانی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ مهدی دهقان بنادکی