8954856055505db
کلیدواژه‌ها = کیفیت گوشت
تعداد مقالات: 6
3. تأثیرات تغذیۀ سطوح بالای ال-آرژنین در دورۀ آغازین بر تولید و کیفیت گوشت و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 169-179

10.22059/ijas.2015.55648

مرضیه ابراهیمی؛ احمد زارع شحنه؛ محمود شیوازاد؛ زربخت انصاری پیرسرائی


5. تاثیر وزن لاشه و جنس بر کیفیت گوشت و ترکیب اسیدهای چرب گوسفندان نژاد زل

دوره 44، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 167-175

10.22059/ijas.2013.35566

علیرضا یوسفی؛ حمید کهرام؛ احمد زارع شحنه؛ مصطفی صادقی؛ سلمان نصرالهی


6. اثر منابع اسیدهای چرب غیراشباع امگا-6 و امگا-3 جیره بر کیفیت و پروفایل اسید چرب ماهیچه راسته بزغاله‌های نر

دوره 43، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 553-560

10.22059/ijas.2013.30276

میرحسین نجفی؛ سعید زین الدینی؛ مهدی گنج خانلو؛ حسین محمدی