ارزش غذایی پنج گونه گیاهان شورپسند در منطقه سیستان

زهرا حسینی نژادد؛ مصطفی یوسف الهی؛ حسن فضائلی

دوره 43، شماره 1 ، خرداد 1391، ، صفحه 1-10

http://dx.doi.org/10.22059/ijas.2012.24904

چکیده
  از پنج گونه از گیاهان شورپسند غالب در منطقه سیستان شامل علف شور (Salsola griffithii) ، سلمه تره(Chenopodium album) ، بونی (Aeluropus logopoidies) ، دم روباهی (Alopecurus textillis) و ازمک (Cardaria draba) در اواخر مرحله رویشی نمونه برداری شد. نمونه ها در شرایط سایه خشک و سپس آسیاب شدند و ترکیبات شمیایی آن ها شامل: ماده خشک، ماده آلی، خاکستر، پروتئین خام، چربی خام، دیواره سلولی و ...  بیشتر