نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آسیت مقایسه فراسنجه‌های فیزیولوژیکی جوجه‌های گوشتی سالم و مبتلا به آسیت تحت بالینی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 355-360]
  • آنالیزQTL تجزیه جایگاه‌های صفت کمی (QTL) مؤثر بر صفات رشد بر روی کروموزوم 18 در گوسفند نژاد لری- بختیاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 11-19]
  • آنزیم ارزیابی استفاده از سه مولتی‌آنزیم تجاری بر اساس معادل ارزش تغذیه‌ای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه‌های گوارشی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های برپایه گندم و جو [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 143-151]
  • آنزیم اثر محاسبه مواد مغذی معادل مولتی‌آنزیم تجاری ناتوزیم- P در جیره غذایی بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 265-273]
  • آنزیم‌های چندگانه بررسی اثر سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 29-38]

ا

  • اجزای لاشه تأثیر انتخاب واگرا برای وزن 4 هفتگی بر فراسنجه‌های منحنی رشد و اجزای لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 39-45]
  • اجزای واریانس برآورد پارامترهای ژنتیکی رکوردهای روزآزمون تولید شیر در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 171-178]
  • ارزش اقتصادی تنزیل‌یافته برآورد بیان‌های ژنتیکی تنزیل‌یافته صفات گاوهای شیری در گله‌های هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 189-197]
  • ارزش غذایی ارزشیابی تغذیه ای علوفه ماشک، خلر و گاودانه به روش های شیمیایی و آزمون گاز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 85-93]
  • استان اردبیل ارزشیابی تغذیه ای علوفه ماشک، خلر و گاودانه به روش های شیمیایی و آزمون گاز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 85-93]
  • اسید بوتیریک اثرات تزریق اسیدهای آمینه، کربوهیدرات و اسید بوتیریک در تخم‌مرغ‌های جوجه‌کشی بر ریخت‌شناسی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 153-160]
  • اسید چرب مقایسه ترکیب اسیدهای چرب لیپیدهای اسپرم در برخی نشخوارکنندگان اهلی کشور [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 361-367]
  • اسیدهای آمینه اثرات تزریق اسیدهای آمینه، کربوهیدرات و اسید بوتیریک در تخم‌مرغ‌های جوجه‌کشی بر ریخت‌شناسی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 153-160]
  • اسیدهای چرب n-3 اثر روغن ماهی کیلکا بر ترکیب اسیدهای چرب و طعم گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 369-377]
  • اقتصاد برآورد ارزش اقتصادی و زیان‌های مالی ناشی از سخت‌زایی برای گاوهای شیری هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 345-353]
  • انتخاب مطالعه مولکولی، تکاملی و طبقه‌بندی ژن‌های خانواده پروتئین‌های 70 کیلودالتونی شوک گرمایی (Hsp70) در گاو [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 179-187]
  • انتخاب واگرا تأثیر انتخاب واگرا برای وزن 4 هفتگی بر فراسنجه‌های منحنی رشد و اجزای لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 39-45]
  • انرژی برآورد انرژی قابل متابولیسم معادل مولتی‌آنزیم ناتوزیم P در جیره‌های با کمبود انرژی قابل متابولیسم [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 321-327]
  • انرژی‌ قابل متابولیسم اثر سطوح مختلف جو و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین جیره و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 275-283]

ب

  • باروری اثر سخت‌زایی بر تولیدشیر، باروری و برآورد ضرایب اقتصادی جزء مستقیم و مادری سخت‌زایی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 57-64]
  • بازدهی مواد مغذی اثر منبع نشاسته جیره بر تولید و ترکیب شیر، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فراسنجه‌های پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-142]
  • بخش‌های پروتئینی تفکیک بخش‌های پروتئینی برخی مواد خوراکی معمول در ایران به روش سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کورنل [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 115-123]
  • بره شیرخوار اثر جیره تکمیلی بر الگوی توسعه و تکامل فولیکول‌های تولیدکننده الیاف در بره ‌های شیرخوار [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 65-73]
  • بز مقایسه ترکیب اسیدهای چرب لیپیدهای اسپرم در برخی نشخوارکنندگان اهلی کشور [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 361-367]
  • بز سرخ جبالبارز مطالعه تنوع ژنتیکی بز سرخ جبالبارز با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 125-131]
  • بزغاله اثر دو سیستم پروار بر خصوصیات پرواری و ویژگی‌های لاشه سنین مختلف بزغاله‌های بومی فارس [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 107-114]
  • بلدرچین ژاپنی تأثیر انتخاب واگرا برای وزن 4 هفتگی بر فراسنجه‌های منحنی رشد و اجزای لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 39-45]

پ

  • پتانسیل زنبورپذیری. اثر گیاهان شهدزا و گرده‌زا در برنامه‌ریزی کاربری مرتع از جنبه زنبورداری درحوزه طالقان میانی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 75-84]
  • پرواربندی تعیین وزن بهینه کشتار بر اساس ویژگی‌های لاشه در بره‌های نر نژادهای قزل و مهربان [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 239-245]
  • پروبیوتیک بررسی و مقایسه عوامل تغذیه‌ای مؤثر بر کاهش کلسترول تخم‌مرغ در مرغ‌های تخمگذار تجاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 21-27]
  • پروبیوتیک تأثیر سطوح مختلف پروتئین و پروبیوتیک بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 95-106]
  • پروتئین تأثیر سطوح مختلف پروتئین و پروبیوتیک بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 95-106]
  • پروتئین خام جیره بررسی افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبه‌ای به جیره‌های حاوی سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و فراسنجه‌های تخمیری گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 221-230]
  • پروتئین غیرقابل تجزیه اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروتئین غیرقابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی گاوهای تازه‌زای هلشتاین [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 297-309]
  • پشم اثر جیره تکمیلی بر الگوی توسعه و تکامل فولیکول‌های تولیدکننده الیاف در بره ‌های شیرخوار [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 65-73]
  • پودر آویشن تأثیر استفاده از تفاله زیتون با و بدون پودر سیر و آویشن در جیره غذایی بر فراسنجه‌های لاشه و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 311-320]
  • پودر سیر بررسی و مقایسه عوامل تغذیه‌ای مؤثر بر کاهش کلسترول تخم‌مرغ در مرغ‌های تخمگذار تجاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 21-27]
  • پودر سیر تأثیر استفاده از تفاله زیتون با و بدون پودر سیر و آویشن در جیره غذایی بر فراسنجه‌های لاشه و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 311-320]
  • پوسته پسته تخمین گوارش‌پذیری آزمایشگاهی ماده آلی پوسته پسته با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند تالشی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 231-237]

ت

  • تانن تخمین گوارش‌پذیری آزمایشگاهی ماده آلی پوسته پسته با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند تالشی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 231-237]
  • تجزیه‌پذیری اثر سرعت تجزیه‌پذیری منابع نشاسته بر توان تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاو‌های هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 207-219]
  • تجزیه‌پذیری و تولید گاز. برآورد ترکیبات شیمیایی، تجزیه‌پذیری و تولید گاز شبدر ایرانی در مراحل مختلف برداشت [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 255-264]
  • تزریق در تخم‌مرغ اثرات تزریق اسیدهای آمینه، کربوهیدرات و اسید بوتیریک در تخم‌مرغ‌های جوجه‌کشی بر ریخت‌شناسی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 153-160]
  • تصمیم‌گیری بر مبنای پاسخ‌های چندگانه تعیین سطح مناسب متیونین در مرغ‌های مادر گوشتی با استفاده از روش اقتصادی حداکثرسازی سود و تصمیم‌گیری بر مبنای پاسخ‌های چندگانه [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 329-336]
  • تعداد دفعات خوراک‌دهی اثر افزایش تعداد دفعات خوراک‌دهی بر عملکرد مرغ‌های مادر گوشتی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 161-170]
  • تفاله زیتون تأثیر استفاده از تفاله زیتون با و بدون پودر سیر و آویشن در جیره غذایی بر فراسنجه‌های لاشه و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 311-320]
  • تنش گرمایی تأثیر سطوح مختلف پروتئین و پروبیوتیک بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 95-106]
  • توالی مطالعه مولکولی، تکاملی و طبقه‌بندی ژن‌های خانواده پروتئین‌های 70 کیلودالتونی شوک گرمایی (Hsp70) در گاو [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 179-187]
  • توان تولیدی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروتئین غیرقابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی گاوهای تازه‌زای هلشتاین [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 297-309]
  • تولید تخم‌مرغ. اثر افزایش تعداد دفعات خوراک‌دهی بر عملکرد مرغ‌های مادر گوشتی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 161-170]
  • تولید شیر اثر سخت‌زایی بر تولیدشیر، باروری و برآورد ضرایب اقتصادی جزء مستقیم و مادری سخت‌زایی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 57-64]
  • تولید شیر اثر منبع نشاسته جیره بر تولید و ترکیب شیر، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فراسنجه‌های پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-142]
  • تولید شیر اثر سطوح مختلف ذرت سیلو شده و یونجه بر تولید شیر و فراسنجه‌های خونی گاوهای هلشتاین [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 247-253]
  • تولید شیر مطالعه عملکرد برخی صفات تولیدی، تولیدمثلی و اقتصادی گاوداری‌های سنتی کوچک در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 285-296]
  • تولیدمثل مطالعه عملکرد برخی صفات تولیدی، تولیدمثلی و اقتصادی گاوداری‌های سنتی کوچک در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 285-296]
  • تولید و ترکیب شیر بررسی افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبه‌ای به جیره‌های حاوی سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و فراسنجه‌های تخمیری گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 221-230]

ج

  • جریان ژنی برآورد بیان‌های ژنتیکی تنزیل‌یافته صفات گاوهای شیری در گله‌های هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 189-197]
  • جو ارزیابی استفاده از سه مولتی‌آنزیم تجاری بر اساس معادل ارزش تغذیه‌ای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه‌های گوارشی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های برپایه گندم و جو [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 143-151]
  • جوجه گوشتی بررسی اثر سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 29-38]
  • جوجه گوشتی ارزیابی استفاده از سه مولتی‌آنزیم تجاری بر اساس معادل ارزش تغذیه‌ای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه‌های گوارشی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های برپایه گندم و جو [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 143-151]
  • جوجه گوشتی اثر محاسبه مواد مغذی معادل مولتی‌آنزیم تجاری ناتوزیم- P در جیره غذایی بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 265-273]
  • جوجه گوشتی اثر سطوح مختلف جو و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین جیره و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 275-283]
  • جوجه گوشتی تأثیر استفاده از تفاله زیتون با و بدون پودر سیر و آویشن در جیره غذایی بر فراسنجه‌های لاشه و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 311-320]
  • جوجه گوشتی برآورد انرژی قابل متابولیسم معادل مولتی‌آنزیم ناتوزیم P در جیره‌های با کمبود انرژی قابل متابولیسم [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 321-327]
  • جوجه گوشتی مقایسه فراسنجه‌های فیزیولوژیکی جوجه‌های گوشتی سالم و مبتلا به آسیت تحت بالینی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 355-360]
  • جوجه گوشتی اثر روغن ماهی کیلکا بر ترکیب اسیدهای چرب و طعم گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 369-377]
  • جوجه‌‌های‌ گوشتی. تأثیر سطوح مختلف پروتئین و پروبیوتیک بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 95-106]
  • جوجه‌های گوشتی اثرات تزریق اسیدهای آمینه، کربوهیدرات و اسید بوتیریک در تخم‌مرغ‌های جوجه‌کشی بر ریخت‌شناسی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 153-160]
  • جیره تکمیلی اثر جیره تکمیلی بر الگوی توسعه و تکامل فولیکول‌های تولیدکننده الیاف در بره ‌های شیرخوار [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 65-73]

چ

  • چند شکلی مطالعه تنوع ژنتیکی بز سرخ جبالبارز با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 125-131]
  • چندشکلی تک نوکلئوتیدی ارتباط چندشکلی تک نوکلئوتیدی C>T از ژن OPN با ترکیب و تولید شیر در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 199-205]

خ

  • خانواده ناتنی تجزیه جایگاه‌های صفت کمی (QTL) مؤثر بر صفات رشد بر روی کروموزوم 18 در گوسفند نژاد لری- بختیاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 11-19]
  • خون مقایسه فراسنجه‌های فیزیولوژیکی جوجه‌های گوشتی سالم و مبتلا به آسیت تحت بالینی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 355-360]

د

  • دانه جو اثر سرعت تجزیه‌پذیری منابع نشاسته بر توان تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاو‌های هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 207-219]
  • دانه جو اثر سطوح مختلف جو و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین جیره و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 275-283]
  • دانه ذرت. اثر سرعت تجزیه‌پذیری منابع نشاسته بر توان تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاو‌های هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 207-219]
  • درصد ترکیب پوشش گیاهی اثر گیاهان شهدزا و گرده‌زا در برنامه‌ریزی کاربری مرتع از جنبه زنبورداری درحوزه طالقان میانی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 75-84]

ذ

  • ذرت سیلو شده اثر سطوح مختلف ذرت سیلو شده و یونجه بر تولید شیر و فراسنجه‌های خونی گاوهای هلشتاین [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 247-253]

ر

  • رشد جبرانی اثر مدیریت تغذیه بر عملکرد رشد و پروار و تحلیل هزینه فایده آن در بره های لری بختیاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 47-55]
  • روده کوچک. اثرات تزریق اسیدهای آمینه، کربوهیدرات و اسید بوتیریک در تخم‌مرغ‌های جوجه‌کشی بر ریخت‌شناسی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 153-160]
  • روش اقتصادی تعیین سطح مناسب متیونین در مرغ‌های مادر گوشتی با استفاده از روش اقتصادی حداکثرسازی سود و تصمیم‌گیری بر مبنای پاسخ‌های چندگانه [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 329-336]
  • روغن ماهی اثر روغن ماهی کیلکا بر ترکیب اسیدهای چرب و طعم گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 369-377]
  • روند ژنتیکی اثر هم‌خونی بر پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثل و روند ارزشهای اصلاحی گاوهای هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 1-10]
  • ریزماهواره مطالعه تنوع ژنتیکی بز سرخ جبالبارز با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 125-131]

ز

  • زنبورداری اثر گیاهان شهدزا و گرده‌زا در برنامه‌ریزی کاربری مرتع از جنبه زنبورداری درحوزه طالقان میانی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 75-84]

ژ

  • ژنتیک برآورد ارزش اقتصادی و زیان‌های مالی ناشی از سخت‌زایی برای گاوهای شیری هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 345-353]

س

  • سازش‌پذیری تخمین گوارش‌پذیری آزمایشگاهی ماده آلی پوسته پسته با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند تالشی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 231-237]
  • سبوس برنج بررسی اثر سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 29-38]
  • سخت‌زایی اثر سخت‌زایی بر تولیدشیر، باروری و برآورد ضرایب اقتصادی جزء مستقیم و مادری سخت‌زایی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 57-64]
  • سطح مناسب متیونین تعیین سطح مناسب متیونین در مرغ‌های مادر گوشتی با استفاده از روش اقتصادی حداکثرسازی سود و تصمیم‌گیری بر مبنای پاسخ‌های چندگانه [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 329-336]
  • سن پروار اثر دو سیستم پروار بر خصوصیات پرواری و ویژگی‌های لاشه سنین مختلف بزغاله‌های بومی فارس [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 107-114]
  • سنجابی اثر جیره تکمیلی بر الگوی توسعه و تکامل فولیکول‌های تولیدکننده الیاف در بره ‌های شیرخوار [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 65-73]
  • سیستم پروار اثر دو سیستم پروار بر خصوصیات پرواری و ویژگی‌های لاشه سنین مختلف بزغاله‌های بومی فارس [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 107-114]

ش

  • شاخص انتخاب. برآورد بیان‌های ژنتیکی تنزیل‌یافته صفات گاوهای شیری در گله‌های هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 189-197]
  • شبدر ایرانی برآورد ترکیبات شیمیایی، تجزیه‌پذیری و تولید گاز شبدر ایرانی در مراحل مختلف برداشت [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 255-264]

ص

  • صفات پرواری اثر دو سیستم پروار بر خصوصیات پرواری و ویژگی‌های لاشه سنین مختلف بزغاله‌های بومی فارس [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 107-114]

ض

  • ضریب اقتصادی. اثر سخت‌زایی بر تولیدشیر، باروری و برآورد ضرایب اقتصادی جزء مستقیم و مادری سخت‌زایی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 57-64]

ع

  • علوفه بقولات ارزشیابی تغذیه ای علوفه ماشک، خلر و گاودانه به روش های شیمیایی و آزمون گاز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 85-93]
  • عملکرد تأثیر سطوح مختلف پروتئین و پروبیوتیک بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 95-106]
  • عملکرد اثر محاسبه مواد مغذی معادل مولتی‌آنزیم تجاری ناتوزیم- P در جیره غذایی بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 265-273]
  • عملکرد اثر سطوح مختلف جو و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین جیره و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 275-283]
  • عملکرد تأثیر استفاده از تفاله زیتون با و بدون پودر سیر و آویشن در جیره غذایی بر فراسنجه‌های لاشه و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 311-320]
  • عملکرد. ارزیابی استفاده از سه مولتی‌آنزیم تجاری بر اساس معادل ارزش تغذیه‌ای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه‌های گوارشی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های برپایه گندم و جو [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 143-151]
  • عملکرد پروار اثر مدیریت تغذیه بر عملکرد رشد و پروار و تحلیل هزینه فایده آن در بره های لری بختیاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 47-55]
  • عملکرد زایش برآورد ارزش اقتصادی و زیان‌های مالی ناشی از سخت‌زایی برای گاوهای شیری هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 345-353]

ف

  • فراسنجه شکمبه‌ای. بررسی افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبه‌ای به جیره‌های حاوی سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و فراسنجه‌های تخمیری گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 221-230]
  • فولیکول‌های ثانویه. اثر جیره تکمیلی بر الگوی توسعه و تکامل فولیکول‌های تولیدکننده الیاف در بره ‌های شیرخوار [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 65-73]
  • فیلوژنی مطالعه مولکولی، تکاملی و طبقه‌بندی ژن‌های خانواده پروتئین‌های 70 کیلودالتونی شوک گرمایی (Hsp70) در گاو [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 179-187]

ق

  • قابلیت پذیرش اثر روغن ماهی کیلکا بر ترکیب اسیدهای چرب و طعم گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 369-377]
  • قابلیت هضم اثر منبع نشاسته جیره بر تولید و ترکیب شیر، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فراسنجه‌های پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-142]
  • قابلیت هضم اثر سطوح مختلف جو و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین جیره و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 275-283]
  • قزل تعیین وزن بهینه کشتار بر اساس ویژگی‌های لاشه در بره‌های نر نژادهای قزل و مهربان [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 239-245]
  • قلب مقایسه فراسنجه‌های فیزیولوژیکی جوجه‌های گوشتی سالم و مبتلا به آسیت تحت بالینی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 355-360]

ک

  • کروموزوم Y کاربرد نشانگرهای ریزماهواره برای مطالعه ژنوم گوسفند کرمانی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 337-344]
  • کلسترول تخم‌مرغ بررسی و مقایسه عوامل تغذیه‌ای مؤثر بر کاهش کلسترول تخم‌مرغ در مرغ‌های تخمگذار تجاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 21-27]

گ

  • گاو مطالعه مولکولی، تکاملی و طبقه‌بندی ژن‌های خانواده پروتئین‌های 70 کیلودالتونی شوک گرمایی (Hsp70) در گاو [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 179-187]
  • گاو مقایسه ترکیب اسیدهای چرب لیپیدهای اسپرم در برخی نشخوارکنندگان اهلی کشور [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 361-367]
  • گاو تازه‌زا اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروتئین غیرقابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی گاوهای تازه‌زای هلشتاین [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 297-309]
  • گاوداری‌های سنتی کوچک مطالعه عملکرد برخی صفات تولیدی، تولیدمثلی و اقتصادی گاوداری‌های سنتی کوچک در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 285-296]
  • گاو شیرده بررسی افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبه‌ای به جیره‌های حاوی سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و فراسنجه‌های تخمیری گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 221-230]
  • گاوهای شیرده اثر منبع نشاسته جیره بر تولید و ترکیب شیر، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فراسنجه‌های پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-142]
  • گاوهای هلشتاین اثر سرعت تجزیه‌پذیری منابع نشاسته بر توان تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاو‌های هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 207-219]
  • گاو هلشتاین ارتباط چندشکلی تک نوکلئوتیدی C>T از ژن OPN با ترکیب و تولید شیر در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 199-205]
  • گاو هلشتاین. برآورد پارامترهای ژنتیکی رکوردهای روزآزمون تولید شیر در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 171-178]
  • گندم ارزیابی استفاده از سه مولتی‌آنزیم تجاری بر اساس معادل ارزش تغذیه‌ای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه‌های گوارشی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های برپایه گندم و جو [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 143-151]
  • گوارش‌پذیری تخمین گوارش‌پذیری آزمایشگاهی ماده آلی پوسته پسته با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند تالشی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 231-237]
  • گوسفند مقایسه ترکیب اسیدهای چرب لیپیدهای اسپرم در برخی نشخوارکنندگان اهلی کشور [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 361-367]
  • گوسفند تالشی تخمین گوارش‌پذیری آزمایشگاهی ماده آلی پوسته پسته با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند تالشی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 231-237]
  • گوسفند کرمانی کاربرد نشانگرهای ریزماهواره برای مطالعه ژنوم گوسفند کرمانی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 337-344]
  • گوسفند لری بختیاری. اثر مدیریت تغذیه بر عملکرد رشد و پروار و تحلیل هزینه فایده آن در بره های لری بختیاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 47-55]
  • گوسفند لری-بختیاری تجزیه جایگاه‌های صفت کمی (QTL) مؤثر بر صفات رشد بر روی کروموزوم 18 در گوسفند نژاد لری- بختیاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 11-19]
  • گوشت اثر روغن ماهی کیلکا بر ترکیب اسیدهای چرب و طعم گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 369-377]
  • گیاهان شهدزا اثر گیاهان شهدزا و گرده‌زا در برنامه‌ریزی کاربری مرتع از جنبه زنبورداری درحوزه طالقان میانی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 75-84]
  • گیاهان گرده‌زا اثر گیاهان شهدزا و گرده‌زا در برنامه‌ریزی کاربری مرتع از جنبه زنبورداری درحوزه طالقان میانی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 75-84]

م

  • ماده خشک مصرفی. اثر سطوح مختلف ذرت سیلو شده و یونجه بر تولید شیر و فراسنجه‌های خونی گاوهای هلشتاین [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 247-253]
  • ماندگاری اثر هم‌خونی بر پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثل و روند ارزشهای اصلاحی گاوهای هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 1-10]
  • متیونین و لیزین محافظت شده شکمبه‌ای بررسی افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبه‌ای به جیره‌های حاوی سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و فراسنجه‌های تخمیری گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 221-230]
  • محدودیت خوراک اثر مدیریت تغذیه بر عملکرد رشد و پروار و تحلیل هزینه فایده آن در بره های لری بختیاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 47-55]
  • مدل روزآزمون برآورد پارامترهای ژنتیکی رکوردهای روزآزمون تولید شیر در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 171-178]
  • مرغ‌ مادر گوشتی اثر افزایش تعداد دفعات خوراک‌دهی بر عملکرد مرغ‌های مادر گوشتی [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 161-170]
  • مرغ مادر گوشتی تعیین سطح مناسب متیونین در مرغ‌های مادر گوشتی با استفاده از روش اقتصادی حداکثرسازی سود و تصمیم‌گیری بر مبنای پاسخ‌های چندگانه [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 329-336]
  • مس بررسی و مقایسه عوامل تغذیه‌ای مؤثر بر کاهش کلسترول تخم‌مرغ در مرغ‌های تخمگذار تجاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 21-27]
  • معادل ارزش تغذیه‌ای ارزیابی استفاده از سه مولتی‌آنزیم تجاری بر اساس معادل ارزش تغذیه‌ای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه‌های گوارشی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های برپایه گندم و جو [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 143-151]
  • معادل مواد مغذی. اثر محاسبه مواد مغذی معادل مولتی‌آنزیم تجاری ناتوزیم- P در جیره غذایی بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 265-273]
  • منبع نشاسته اثر منبع نشاسته جیره بر تولید و ترکیب شیر، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فراسنجه‌های پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-142]
  • منحنی رشد تأثیر انتخاب واگرا برای وزن 4 هفتگی بر فراسنجه‌های منحنی رشد و اجزای لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 39-45]
  • منی مقایسه ترکیب اسیدهای چرب لیپیدهای اسپرم در برخی نشخوارکنندگان اهلی کشور [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 361-367]
  • مهربان. تعیین وزن بهینه کشتار بر اساس ویژگی‌های لاشه در بره‌های نر نژادهای قزل و مهربان [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 239-245]
  • مواد خوراکی ایران تفکیک بخش‌های پروتئینی برخی مواد خوراکی معمول در ایران به روش سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کورنل [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 115-123]
  • مواد مغذی. اثر منبع نشاسته جیره بر تولید و ترکیب شیر، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فراسنجه‌های پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-142]
  • مولتی‌آنزیم برآورد انرژی قابل متابولیسم معادل مولتی‌آنزیم ناتوزیم P در جیره‌های با کمبود انرژی قابل متابولیسم [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 321-327]
  • مولتی آنزیم. اثر سطوح مختلف جو و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین جیره و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 275-283]

ن

  • ناپدیدی برآورد ترکیبات شیمیایی، تجزیه‌پذیری و تولید گاز شبدر ایرانی در مراحل مختلف برداشت [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 255-264]
  • نشاسته اثر سرعت تجزیه‌پذیری منابع نشاسته بر توان تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاو‌های هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 207-219]
  • نشانگرهای ریزماهواره تجزیه جایگاه‌های صفت کمی (QTL) مؤثر بر صفات رشد بر روی کروموزوم 18 در گوسفند نژاد لری- بختیاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 11-19]
  • نشانگرهای ریزماهواره کاربرد نشانگرهای ریزماهواره برای مطالعه ژنوم گوسفند کرمانی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 337-344]

و

  • وزن کشتار تعیین وزن بهینه کشتار بر اساس ویژگی‌های لاشه در بره‌های نر نژادهای قزل و مهربان [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 239-245]
  • ویژگی‌های لاشه اثر دو سیستم پروار بر خصوصیات پرواری و ویژگی‌های لاشه سنین مختلف بزغاله‌های بومی فارس [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 107-114]
  • ویژگی‌های لاشه تعیین وزن بهینه کشتار بر اساس ویژگی‌های لاشه در بره‌های نر نژادهای قزل و مهربان [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 239-245]

ه

  • هتروزایگوسیتی. مطالعه تنوع ژنتیکی بز سرخ جبالبارز با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 125-131]
  • هزینه سخت‌زایی اثر سخت‌زایی بر تولیدشیر، باروری و برآورد ضرایب اقتصادی جزء مستقیم و مادری سخت‌زایی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 57-64]
  • هزینه فایده اثر مدیریت تغذیه بر عملکرد رشد و پروار و تحلیل هزینه فایده آن در بره های لری بختیاری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 47-55]
  • هلشتاین اثر هم‌خونی بر پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثل و روند ارزشهای اصلاحی گاوهای هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 1-10]
  • هلشتاین اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروتئین غیرقابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی گاوهای تازه‌زای هلشتاین [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 297-309]
  • هماتوکریت مقایسه فراسنجه‌های فیزیولوژیکی جوجه‌های گوشتی سالم و مبتلا به آسیت تحت بالینی [دوره 42، شماره 4، 1390، صفحه 355-360]
  • هم‌خونی اثر هم‌خونی بر پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثل و روند ارزشهای اصلاحی گاوهای هلشتاین ایران [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 1-10]

ی

  • یونجه خشک اثر سطوح مختلف ذرت سیلو شده و یونجه بر تولید شیر و فراسنجه‌های خونی گاوهای هلشتاین [دوره 42، شماره 3، 1390، صفحه 247-253]