@article { author = {Izadifard, Jamshid and Atashi, Hadi}, title = {A Determination of the Optimal Slaughter Weight, Based on Carcass Characteristics for Ghezel and Mehraban Male Lambs}, journal = {Iranian Journal of animal Science}, volume = {42}, number = {3}, pages = {239-245}, year = {2011}, publisher = {پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران}, issn = {2008-4773}, eissn = {2423-7949}, doi = {}, abstract = {One hundred and seventy four Ghezel and 130 Mehraban weaned male lambs were utilized to study the effect of on post weaning growth on slaughter weight and carcass traits. The lambs in each breed were randomly assigned to predetermined slaughter weight groups of 30, 40 or 50 Kg and were so far fattened as to reach their assigned slaughter weights. The average post weaning daily gain was estimated to be 185.82 (±54.88) grams, increasing significantly (p}, keywords = {Fat-tail weight,Fattening,Ghezel,Mehraban.,Slaughter weight}, title_fa = {تعیین وزن بهینه کشتار بر اساس ویژگی‌های لاشه در بره‌های نر نژادهای قزل و مهربان}, abstract_fa = {در این پژوهش، برای تعیین وزن بهینه کشتار بر اساس ویژگی‌های لاشه در بره‌های نر نژادهای قزل و مهربان، تعداد 174 راس بره نر از شیر گرفته شده نژاد قزل و 130 راس بره نر از شیر گرفته شده نژاد مهربان استفاده شد. بره‌های هر نژاد به طور کاملاً تصادفی به سه وزن کشتار 30، 40 و50 کیلوگرم منتسب شدند و تا زمان رسیدن به وزن کشتار مورد نظر، پروار شدند. میانگین افزایش وزن روزانه در دوره پروار (88/54±) 82/185 گرم برآورد شد و این صفت در هر دو نژاد با افزایش وزن کشتار افزایش معنی‌دار (05/0P}, keywords_fa = {پرواربندی,قزل,مهربان.,وزن کشتار,ویژگی‌های لاشه}, url = {https://ijas.ut.ac.ir/article_23543.html}, eprint = {https://ijas.ut.ac.ir/article_23543_4d514d51ddab7b77210cbdf2a9e512ca.pdf} }