@article { author = {Dashti Saridorgh, Masoud and Ruzbehan, Yousef and Shojaosadati, SeyedAbbas}, title = {The Effect of Neuspora sitophila Fungi on Chemical Composition, Digestibility and Degradability of Sugar Beet Pulp}, journal = {Iranian Journal of animal Science}, volume = {40}, number = {4}, pages = {-}, year = {2010}, publisher = {پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران}, issn = {2008-4773}, eissn = {2423-7949}, doi = {}, abstract = {Chemical composition, in vitro digestibility and in situ (dry matter and protein) degradability were measured to assess the nutritive value of Sugar Beet Pulp (SBP) treated with Neuspora sitophila fungi. The obtained data were compared using t test. Dry Matter (DM), Crude Protein (CP), Neutral Detergent Fiber (NDF), Acid Detergent Fiber (ADF) and ash content for untreated SBP were 90, 9.2, 46.6, 30.0 and 5.6 % of DM, respectively, and they after processed by fungi, were respectively 78, 25.6, 27.2, 25.4 and 6.3% of the DM. Treated SBP contained being a lower content of DM, NDF and ADF, but higher CP (P}, keywords = {chemical composition,Degradability,digestibility,Neurospora sitophila,Sugar beet pulp}, title_fa = {اثر قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی،قابلیت هضم و تجزیه‌پذیری تفاله چغندرقند}, abstract_fa = {تحقیق حاضر به منظور تعیین ارزش غذایی تفاله چغندرقند خشک، پرک و بدون ملاس عمل‌آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا (Neurospora sitophila) از طریق تعیین ترکیب شیمیایی، ضرایب قابلیت هضم به روش in vitro و تجزیه‌پذیری ماده خشک (DM) و پروتئین خام (CP) به روش in sacco انجام شد. نتایج به دست آمده توسط آزمون t مورد مقایسه قرار گرفت. مقادیر DM، CP، دیواره سلولی (NDF)، دیواره سلولی بدون همی‌سلولز (ADF) و خاکستر خام در تفاله چغندرقند قبل از عمل‌آوری به ترتیب 90، 2/9، 6/46، 0/30 و 6/5 درصد ماده خشک و پس از عمل‌آوری به ترتیب برابر 78، 6/25، 2/27، 4/25 و 3/6 درصد ماده خشک بود. فرایند عمل‌آوری با قارچ، موجب کاهش معنی‌دار مقادیر DM، NDF و ADF و افزایش CP شد (05/0P}, keywords_fa = {تجزیه‌پذیری,ترکیب شیمیایی,تفاله چغندرقند,قابلیت هضم,نوروسپورا سیتوفیلا}, url = {https://ijas.ut.ac.ir/article_20927.html}, eprint = {https://ijas.ut.ac.ir/article_20927_94c985f37cf312ffadd01005d7718882.pdf} }