p. −
2423-7949
Vol.41/No.3
p. 193−201
2423-7949
Vol.41/No.3
p. 203−210
2423-7949
Vol.41/No.3
. مدل افزایشی- غالبیت بر ای تمام صفات مورد مطالعه کافی تشخیص داده شد. نتایج این تحقیق نشان داد که با افزایش سهم توارث نژاد هلشتاین در آمیختهها، به جز در مورد درصد چربی شیر، سایر صفات مورد مطالعه بهبود یافتند.]]>
p. 215−221
2423-7949
Vol.41/No.3
p. 223−229
2423-7949
Vol.41/No.3
p. 231−241
2423-7949
Vol.41/No.3
p. 243−252
2423-7949
Vol.41/No.3
p. 253−263
2423-7949
Vol.41/No.3
0.8). In the third experiment, gas production, OM digestibility and short chain fatty acid concentration increased respectively in wheat grain, wheat flour, starch grade 2 and 1. The results obtained from the three experiments in this study found to be highly correlated with each other.]]>
p. 265−274
2423-7949
Vol.41/No.3
p. 275−283
2423-7949
Vol.41/No.3
p. 285−297
2423-7949
Vol.41/No.3