کلیدواژه‌ها = %D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C %D8%A2%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%87
افزایش محتوای لایزوزیم تخم بلدرچین ژاپنی با مکمل سازی جیره¬ای اسیدهای آمینه

دوره 44، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 177-186

10.22059/ijas.2013.35567

نجمه سادات روحانی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مریم نیکخواه


اثرات تزریق اسیدهای آمینه، کربوهیدرات و اسید بوتیریک در تخم‌مرغ‌های جوجه‌کشی بر ریخت‌شناسی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 42، شماره 2، مهر 1390، صفحه 153-160

سید ناصر موسوی؛ محمود شیوازاد؛ محمد چمنی؛ هوشنگ لطف اللهیان؛ علی اصغر صادقی


تأثیر استفاده از مکمل ال - کارنیتین در جیره‌های حاوی سطوح پایین پروتئین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389

الهام دارسی آرانی؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ نبونید فامیل نمرود