کلیدواژه‌ها = %D8%AA%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84 %D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AA%DB%8C %D8%AC%DB%8C%D8%B1%D9%87
تأثیر استفاده از مکمل ال - کارنیتین در جیره‌های حاوی سطوح پایین پروتئین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389

الهام دارسی آرانی؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ نبونید فامیل نمرود


مقایسه اثر سطوح متفاوت تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387

حمیدرضا علی اکبر پور؛ عبدالرضا کامیاب؛ احمد قدرت نما؛ دردی قوجق