اثر نوع مکمل چربی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و شاخص‌های فیزیولوژیک بره‌های در حال ‏رشد تحت تنش حرارتی تابستان

آزاده میرشمس الهی؛ مهدی گنج خانلو؛ فرهنگ فاتحی؛ ابوالفضل زالی؛ مصطفی صادقی

دوره 53، شماره 1 ، خرداد 1401، ، صفحه 33-42

http://dx.doi.org/10.22059/ijas.2021.321274.653821

چکیده
  آزمایش حاضر به منظور بررسی تأثیر استفاده از نمک‌های کلسیمی اسیدهای چرب اشباع و غیر­اشباع (امگا-3 و امگا-9) بر عملکرد و برخی از صفات فیزیولوژیک بره­های در حال رشد 4 تا 5 ماهه، در شرایط گرم تابستان انجام شد. 32 راس بره بر اساس وزن بدن به طور تصادفی به 4 گروه مساوی تقسیم شدند. بره­ها به صورت انفرادی با جیره­های آزمایشی 1- جیره پایه بدون ...  بیشتر