اثر سطوح مختلف گلوتاتیون درون‌پوشانی‌شده بر‎ ‎کیفیت انجماد اسپرم گاو

طوبی ندری؛ سعید زین الدینی؛ آرمین توحیدی؛ غلامحسین ریاضی؛ مهدی ژندی؛ محسن شرفی

دوره 51، شماره 2 ، مرداد 1399، ، صفحه 91-101

https://doi.org/10.22059/ijas.2020.285074.653720

چکیده
  هدف از این مطالعه، ارزیابی اثر سطوح مختلف گلوتاتیون احیا در رقیق­کننده بر کیفیت اسپرم گاو پس از فرایند انجماد و ذوب بود. در پژوهش حاضر، رقیق­کننده حاوی نانولیپوزوم­های غنی‌شده با چهار سطح صفر، 1، 5/2 و 5 میلی‌مولار آنتی اکسیدان گلوتاتیون بود. لیپوزوم­های حاوی گلوتاتیون با استفاده از روش فیلم نازک تهیه شد. اندازه ذرات با استفاده ...  بیشتر