کلیدواژه‌ها = %D9%85%D9%86%DB%8C
تعیین سطح بهینه زرده تخم‌مرغ در رقیق‌کننده انجماد اسپرم بز با ارزیابی‌های برون تنی

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 361-370

10.22059/ijas.2018.244405.653572

محمد تار؛ ارمین توحیدی؛ سعید زین الدینی؛ مهدی ژندی؛ محمدحسین موذنی زاده


مقایسه ترکیب اسیدهای چرب لیپیدهای اسپرم در برخی نشخوارکنندگان اهلی کشور

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 361-367

آرمین توحیدی؛ فرهاد صمدیان؛ حمید کهرام؛ مهدی انصاری