کلیدواژه‌ها = %D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A9 %D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B8%D8%A7%D8%B1 %D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4 %DA%A9%D9%88%D8%AA%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D8%B4%D8%AF%D9%87
تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام در دوره پابه‌ماه کوتاه‌شده بر سلامت و تولید شیر گاوهای هلشتاین

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 123-133

10.22059/ijas.2017.61675

حمید امانلو؛ زهرا حسینی فیروزکوهی؛ طاهره امیرآبادی فراهانی؛ نجمه اسلامیان فارسونی