8954856055505db
کلیدواژه‌ها = روغن ماهی
تعداد مقالات: 7
1. تأثیر افزودن منابع مختلف اسیدهای چرب بر فراسنجه‌های تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط برون‌تنی

دوره 47، شماره 1، بهار 1395، صفحه 1-17

10.22059/ijas.2016.58191

حامد خلیل وندی بهروزیار؛ مهدی دهقان بنادکی؛ محمد غفارزاده؛ کامران رضایزدی


2. اثر نوع مکمل چربی بر تولید و ترکیب شیر و فراسنجه‏های خون در دورۀ انتقال در گاو هلشتاین

دوره 45، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 245-255

10.22059/ijas.2014.53781

هدی جواهری بارفروشی؛ آرمین توحیدی؛ حسن صادقی پناه؛ مهدی ژندی؛ سعید زین الدینی


3. اثر مکمل کروم‌متیونین و منبع انرژی جیره بر تولید و قابلیت هضم مواد مغذی گاوهای هلشتاین در دورۀ قبل و بعد از زایش

دوره 45، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 107-115

10.22059/ijas.2014.51813

مهدی افتخاری؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو


4. بررسی اثر سطوح روغن ماهی و نسبت یونجه خشک به ذرت سیلو شده بر عملکرد گوساله های نر پرواری هلشتاین

دوره 44، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 217-223

10.22059/ijas.2013.36149

حسین ذکریا پور؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ امیر اکبری افنجانی


5. اثر منابع اسیدهای چرب غیراشباع امگا-6 و امگا-3 جیره بر کیفیت و پروفایل اسید چرب ماهیچه راسته بزغاله‌های نر

دوره 43، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 553-560

10.22059/ijas.2013.30276

میرحسین نجفی؛ سعید زین الدینی؛ مهدی گنج خانلو؛ حسین محمدی


6. اثر روغن ماهی کیلکا بر ترکیب اسیدهای چرب و طعم گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 42، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 369-377

حامد صالحی؛ سعید زین الدینی؛ آرمین توحیدی؛ محمود شیوازاد