نویسنده = %D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%8C%20%D8%B3%DB%8C%D8%AF%D8%B9%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D9%84%D9%87
بررسی پاسخ جوجه‌های گوشتی به استفاده از آنزیم پروتئاز در جیره‌های حاوی سویای پرچرب ‏اکسترودشده در دماهای گوناگون

دوره 53، شماره 2، مرداد 1401، صفحه 127-139

10.22059/ijas.2022.338062.653870

محمود رضا حیدری؛ بهروز دستار؛ سید ناصر موسوی؛ رضا میرشکار؛ سید عیداله حسینی؛ مجید عباسی


تعیین سطح بهینه جرم ذرت در جیره جوجه‌های گوشتی بر مبنای روش مدیریت تصمیم گیری چندشاخصی و حداکثرسازی سود اقتصادی

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 149-157

10.22059/ijas.2019.280911.653701

امیرحسین علیزاده قمصری؛ سید عیداله حسینی؛ فرید شریعتمداری؛ مجید توکلی؛ هوشنگ لطف الهیان


تأثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه و روش‌های دسترسی به دان بر عملکرد تولیدی و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 45، شماره 3، مهر 1393، صفحه 235-243

10.22059/ijas.2014.53780

کاضم یوسفی کلاریکلائی؛ حسین مروج؛ سیدعبداله حسینی؛ عباس پاکدل