8954856055505db
نویسنده = سید داود شریفی
تعداد مقالات: 6
1. تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 159-168

ارسلان نباتی؛ سید داود شریفی؛ شکوفه غضنفری


3. مطالعة تأثیرات استفاده از جلبک گراسیلاریوپسیز پرسیکا در جیرة مرغان تخم‌گذار بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و لیپیدهای سرم

دوره 45، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 309-316

امید وثوق شریفی؛ سید داود شریفی؛ اکبر یعقوبفر؛ قدرت الله میرزاده؛ فیروز عسکری


4. بررسی اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و صفات مورفولوژیک روده باریک بره های نر نژاد شال

دوره 44، شماره 1، بهار 1392، صفحه 89-96

احمد افضل زاده؛ سید داود شریفی؛ محسن آبسالان؛ داود قندی؛ علی اکبر خادم


5. بررسی اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و صفات مورفولوژیک روده باریک بره های نر نژاد شال

دوره 43، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 457-464

احمد افضل زاده؛ سید داود شریفی؛ محسن آبسالان؛ علی اکبر خادم؛ داود قندی


6. اثر نانو ذرات نقره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 41، شماره 2، تابستان 1389

حامد زرگران اصفهانی؛ سید داود شریفی؛ عباس برین؛ احمد افضل زاده